Призови места от конкурса „Аз в един вълшебен град“

18.3.2014 г. 23:49:14

Първо и второ място, две поощрителни награди и награда за най-атрактивно представяне спечелиха учениците от ОУ „Бачо Киро“ при участието си в конкурса „Аз в един вълшебен град“, който се провежда под патронажа на кмета на община Велико Търново инж. Даниел Панов. На първо място се класира Калина Тодорова от ІІІ д клас, с учител Антоанета Николова, а на второ място – Борис Ташков от подготвителната група при училището, с учител Ваня Костуркова. Поощрителни награди получиха Антон Стоев /ІІІ в клас/ с учител Валентина Найденова и Преслав Ангeлов от ІV е клас. Четвърти „е“ клас получиха и грамота за най-атрактивно представяне в конкурса. Техен учител е Мила Велчева.

Награждаването се състоя в сградата на изложбени зали „Рафаел Михайлов“ и бяха връчени лично от Ганчо Карабаджаков, зам.-кмет „Култура, образование и социални дейности“ в общината. 

Конкурсът е посветен на празника на град Велико Търново – 22 март и цели да се популяризират, поощрят и утвърдят интересите на подрастващите към изобразителното изкуство и красота, както и да се открият и насърчат младите таланти.