Ученици и учители от ОУ „Бачо Киро” с награди от кампанията „Движи се и победи“

9.6.2015 г. 10:06:02

  На 5 юни 2015 година в Регионална здравна инспекция – Велико Търново по електронен път беше изтеглен жребият за наградите на кампанията „Движи се и победи – пролет 2015“. Най-голям брой са били участниците (ученици и преподаватели) от ОУ „Бачо Киро”, Велико Търново – 49, за което училището получи грамота за най-активно участие. Във възрастова група 11 – 14 години наградата (раница и комплект за бадминтон) спечели Преслава Мария Радова (ІV г клас)  от ОУ „Бачо Киро”. Павел Витанов от ПГ а на училището беше най-малкият участник в кампанията. Той е преминал два маршрута и спечели баскетболна топка, комплект за рисуване и 3 D пъзел.
  Виктория Христова, от ІІІ д клас на ОУ „Бачо Киро”, Велико Търново, получи наградата на Младежкия дом за най-атрактивен участник в спортно-туристическия празник в парк Ксилифор – детска раница. Виктория е преминала два от маршрутите на кампанията и е участвала във всички състезания в спортно-туристическия празник.
  Пролетното издание на кампанията „Движи се и победи” беше 28-мо поред и се проведе в периода 9 – 30 май 2015 г. по три туристически маршрута: до хижа Божур, до Преображенския манастир и до парк Ксилифор. Организатори на кампанията са: РЗИ – Велико Търново, Община Велико Търново, Туристическо дружество „Трапезица 1902“ и Младежкия дом.

Източник:
http://www.riokoz-vt.com/informazia3.htm#grebii