Мили наши деца, уважаеми родители и учители!

7.1.2016 г. 10:12:51

Казват, че по Коледа стават чудеса! А ние сме дарени с привилегията да вярваме в чудото на всеки от дните – и делничен и празничен. Защото едва ли има по-силна и по-искрена подкрепа на доброто, на надеждите и мечтите от грейналите детски очи, от топлите  усмивки, от милите думи, от благодарното сърце. С тях е светъл всеки ден, който споделяме  заедно.
Изпращаме една щедра за училище „Бачо Киро” година – на ученици, на  успех и сполука, на празници и добри намерения. Очакваме новата, за да я посрещнем и заредим с мечтите си.
А днес, когато празнуваме, нека се поздравим и за това, че продължихме традицията на училищната благотворителност през декември. Благодарим на всички, които отделиха от времето си, от  топлината на сърцето си, за да е пъстър и богат коледния ни базар, за да са вдъхновени и мили коледните ни концерти, за да държим в ръцете си празничния брой на училищния вестник „Искрици” и още, и още... за да светят с надежда и обич за утре очите ни! Със събраните средства за тринадесет ученици от училището бяха закупени ваучери на стойност 100лв.

Щастлива Нова година!
Екипът на ОУ „Бачо Киро”, Велико Търново