Всички четвъртокласници бяха на екскурзия в Плевен

2.11.2016 г. 21:35:21


На екскурзия с моя клас
      В понеделник / тази седмица/  бяхме на екскурзия в град Плевен. В този град отивах за първи път. Когато пристигнахме там, първото място, което посетихме беше Плевенската панорама. Това е голяма сграда, на няколко етажа, в която са изложени експонати, разказващи за Руско - турската освободителна война.
      След Панорамата посетихме зоологическата градина. Там видяхме различни видове животни. Най - много ме впечатлиха пауна, лъвовете, мечките и маймуните. Третото място, из което се разходихме беше центъра на града и парка. Там ни дадоха свободно време за разходка, забавления и игри.
      Градът Плевен наистина ми хареса и мисля да го посетя отново!
Росен Кирилов IV В клас

На екскурзия с  класа
        Тази сутрин се събудих щастлив. С моя клас тръгнахме на екскурзия до град Плевен. Събрахме се на стадиона. Качихме се в автобуса и тръгнахме.
       По пътя си говорехме и слушахме музика. В Плевен посетихме Панорамата - Плевенска епопея 1877г. Видяхме униформи и картини от Руско - турската освободителна война. След това отидохме в зоологическата градина и парк "Кайлъка". Най - интересни за всички бяха маймуните. Не мина и без задължителните сувенири. Прибрахме се малко изморени, но пълни с емоции.
Калоян Анев IV В клас