Обръщение към родителите

11.1.2017 г. 9:18:47

Уважаеми родители,

Благодаря на всички, които проявиха разбиране и доведоха децата си в училище тази сутрин пеш. Надявам се, че сте се насладили на приятната разходка в зимна обстановка. Благодаря и на всички тези, които оставиха автомобилите си далеч от конфликтните точки около училището. Децата им са получили един хубав урок по толерантност.
Използвайки случая за влошените пътни условия, се обръщам към всички останали с една огромна молба - Спирайте автомобилите си далеч от училището, за да не се създават конфликти и опасности за живота и здравето на децата Ви!
Както сте се убедили, в следствие на инициативата на училищното настоятелство органите за вътрешен ред и сигурност, оказвайки ни съдейстивие, от тук насетне ще дежурят, за да гарантират безопасното пристигане на вашите деца в училище. Като се извинявам за причинения дискомфорт искрено се надявам, че моето обръщение към Вас ще Ви накара да се замислите и да поставите в центъра на действията си най-голямата ценност на вашето семейство – живота и здравето на децата.
Уведомявам Ви, че със Заповед № 133/10.01.2017 г. на 12 и 13 януари 2017 г. учебните часове ще бъдат намалени - ще започват в 08.30 ч. и ще завършват 17.30 ч.


ИСКРЕНО ВАШ: Владимир Николов