Прием след завършен IV клас и V клас

11.4.2017 г. 21:42:35

 С цел поддържане на делението по групи  при изучаването на чужд език и качествено обучение, ръководството на ОУ „ Бачо Киро“ обявява  16 свободни места  за паралелките в V клас за учебната 2017/2018година и 12 свободни места за паралелките в VI клас за учебната 2017/2018 година.. Приемът е по документи за ученици, завършили IV клас и V клас през учебната 2016/2017 година.
Училището разполага с модерна материалната база: мултимедия в класните стаи, два  компютърни кабинета,  обновени детски площадки, фитнес на открито и лекоатлетическа писта. ОУ "Бачо Киро"е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.  Училището е с кандидатура за иновативно училище.Чуждоезиковото обучение е отлично организирано  в динамично развиваща се образователна среда, която включва изучаването на английски като първи чужд език и втори по избор от: немски, испански и руски. Обучението се осъществява в разделяне по групи. Предоставя се възможност за обучение по музика, изобразително изкуство, танци и др.

Учителският колектив е изграден от доказали се в практиката професионалисти. Под тяхно ръководство учениците получават задълбочени знания по учебните предмети, участват в международни проекти, национални и общински конкурси, състезания и олимпиади, завоювайки призови места.

Три поредни години нашите седмокласници заемат първите места на НВО по Български език и литература и Матeматика.
Отличните оценки от приемните изпити по Български език и литература и Математика от НВО осигуряват прием на нашите възпитаници в най- предпочитаните училища в града, страната и чужбина.