" Заедно забъркахме страхотна каша "- кулинарен конкурс

3.5.2022 г. 18:36:27

Уважаеми родители, ученици и колеги,

За пета поредна година Училищното настоятелство организира кулинарния конкурс „Заедно забъркахме страхотна каша“. Най-вкусният конкурс ще се проведе на 01.06.2022 г., от 16:00 ч., в двора на училището. Участниците – родител и ученик – предварително приготвят в домашни условия ястието, с което ще представят своя клас. Тази година състезателите ще се представят по випуски – от подготвителните групи до седмокласниците в една от четирите категории: солени ястия, сладки изкушения, кулинарно представление (демонстриране  на уменията за изискано презентиране на храната). Всички учители и служители също могат да участват със своите изделия.

Кулинарните произведения ще бъдат оценявани от жури, съставено от звездни телевизионни кулинари! 

Кулинарният конкурс „Заедно забъркахме страхотна каша“ се организира във връзка с 50-годишния юбилей на ОУ „Бачо Киро“. Инициативата е на Училищното настоятелство и ръководството на училището и се организира с финансовата подкрепа на програма „Участвай и променяй“ на МОН.

В прикачените файлове ще откриете обява и форма за участие в конкурса. За да участвате в него е необходимо да предадете формата за участие на класния си ръководител или да я изпратете на имейл: petia_nikolova@yahoo.com. Разпечатана Форма за участие можете да получите също и от класния ръководител. Краен срок за подаване на Форма за участие: 16.05.2022 г. (понеделник).