Трима учители от ОУ " Бачо Киро" бяха удостоени със званието " Учител на годината"

14.6.2024 г. 10:20:59

Д-р Ирена Пенчева - главен учител по английски език в начален етап на ОУ "Бачо Киро" и г-жа Денка Пенкова - старши учител по математика бяха удостоени с награда "Учител на годината" по Статута за присъждане и връчване на почетни награди в предучилищното и училищното образование в област Велико Търново на Регионално управление на образованието. Ирена Пенчева получава наградата в начален етап на образование, а Денка Пенкова - в прогимназиален. За доказан професионализъм в процеса на обучение на учениците и използване на подходящи педагогически методи учителите бяха наградени с плакет, грамота и книги от началника на РУО - Велико Търново инж. Розалия Личева на тържествена церемония на 5.06.2024 г.
Броени дни преди 24 май с приз "Учител на годината" на СБУ беше отличена и г-жа Антоанета Димитрова - старши учител по биология и здравно образование  в ОУ"Бачо Киро", гр.Велико Търново.
Номинациите на учителите са израз на признателността за труда, всеотдайността и успехите в работата на учителите както на училищното ръководство, така и на родителите и учениците на училището. Нека бъдат здрави и с много професионални успехи!